KOZANSPOR, REYHANLI’YI EZDİ GEÇTİ

KOZANSPOR, REYHANLI’YI EZDİ GEÇTİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.grupta liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Kozans Belediyepor, Reyhanlı’yı deplasmanda 4-1’lik skorla yendi.

Reyhanlı Tayfur Sökmen stadyumundaki maça hızlı başlayan taraf olan ev sahibi Reyhanlı Belediyespor, 20.dakikada Yasin Çelik’in golüyle Kozan Belediyespor karşısında 1-0 öne gecti. Reyhanlıspor’un 28.dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından 10 kişi kalmasını fırsata çeviren Kozanspor art arda yaptığı ataklarla ev sahibi takıma zorlu dakikalar yaşattı.

 

30.dakikada Recep Çoban’ın golüyle eşitliği yakalamayı bilen Kozanspor ilk yarıdada rakibiyle başa baş mücadele etti.

 

İkinci yarıya baskın başlayarak Reyhanlı’nın 10 kişi kalmasını fırsata çeviren Kozansopor, Muzaffer Özcanlı (1), Recep Çoban (2) ve Hasan Alankuş’un (1) golleriyle 4-1 lik üstünlüğü yakalayarak evine ezici bir galibiyet ile dönmeyi bildi.

 

Kozan’dan yola çıkan bir çok araç ile takımını yalnız bırakmayan Çılgınlar grubu ve Kozanspor Taraftar Derneği üyeleri şampiyonluk şarkıları eşliğinde takımlarına büyük bir coşkuyla destek oldu.

 

Ligin bitimine 2 hafta kala, gelecek maçta en yakın takipçisi Meskispor’u kendi evinde ağırlayacak olan Kozan Belediyespor’da, alınacak galibiyet ile şampiyonluğun lig bitmeden ilan edilmesi hedefleniyor.